Wensengesprek

Vaak zie je een overlijden aankomen, gaat er een weg aan vooraf. Dat kan een ziekte zijn of jaren van dementie zoals bij mijn moeder. Of er is sprake van een aanstaande euthanasie. Het is fijn om voorbereid te zijn en prettig de uitvaartverzorger als mens al eens in de ogen gekeken te hebben en te voelen of er een klik is. Dan start je anders met elkaar als het zover is.

In een wensengesprek maken we kennis en neem ik samen met jullie wensen en vragen rondom een toekomstige uitvaart door. Daarvan maak ik een helder verslag en sluit ik een kostenbegroting bij zodat dit klaar ligt als het zover is. Het is een basis, natuurlijk kunnen we in de loop van het proces altijd dingen aanpassen. Bel mij gerust op 06-16084266 voor een kennismaking of vul het contactformulier in met het verzoek voor een wensengesprek. Ik kom graag naar u toe.

U bent overigens vrij om de uitvaart te laten begeleiden door wie u wilt, ook als u een verzekeringspolis bij een grote maatschappij heeft. Ik licht dat in dit gesprek graag aan u toe.